Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Hoet COUTURE
Na 4 jaar onderzoek en ontwikkeling brengt Hoet 3D laser-geprinte brillen uit titanium op de markt, ‘made in Belgium’.

De 3D-techniek biedt een aantal ongekende mogelijkheden qua vormgeving en is bovendien - niet onbelangrijk - milieuvriendelijk. 
Er is amper verspilling van grondstoffen, er worden geen voorraden aangelegd en de bewuste consument gaat naar huis met een ecologisch, sociaal en ethisch verantwoord product.
 
De COUTURE collectie is tijdloos-modern én mooi en bestaat momenteel uit 19 modellen, telkens verkrijgbaar in naturel, of met een PVD coating in het zwart of roodkoper. Kwaliteit en comfort blijven steeds de basisvereisten.

De brillen zijn roestvrij en antiallergisch, licht, maar duurzaam en met een goede pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende neus- en glasmaatcombinaties en worden op bestelling gemaakt. Hierdoor kunnen ze ook gepersonaliseerd worden met de naam van uw klant.

Opvallend onopvallend en onopvallend opvallend.
 
 
Hoet Couture²
Een ingezette briljant, een uniek borduursel in goud- of platinadraad of een 18K goudinleg,  maakt elke Hoet Couture-montuur nog geraffineerder.

Door de combinatie van hightech en het vakmanschap van de juwelier wordt de bril zelf een juweel. 
Hoet COSTUME U1 - U2
Naast de exclusieve Couture-collectie in titanium en de groeiende Cabrio-collectie in polyamide, konden 3D-geprinte brillen waarbij beide materialen gecombineerd worden, niet uitblijven.  
U1 en U2 zijn de eerste modellen die onder de categorie Hoet COSTUME vallen. De veren en de basis worden geprint in zwartgekleurde polyamide.
Daarop komt een geprint voorstuk in titanium dat mat of blinkend kan afgewerkt worden. 
Zoals altijd kregen deze brillen klassieke vormen (rond en pantos) maar zijn ze vernieuwend door de toegepaste technieken en de materiaalkeuze.
Hoet COSTUME U3 - U4 - U5 - U6
Bij deze Hoet COSTUME-modellen kreeg het polyamide montuur een paar titanium 'wenkbrauwen' met een matte afwerking en met een structuur die refereert naar natuurlijk geweven materialen. 

Door te kiezen voor 3D-printbare materialen ondersteunt deze collectie een ecologisch businessmodel waarbij halt geroepen wordt aan overproductie en onverkoopbare stock: de productie begint pas na verkoop!

​Met andere woorden, een montuur voor bewuste mensen die geen compromissen willen maken op vlak van esthetiek en comfort.  
 
Hoet COSTUME U7 - U8 - U9 - U10
De nieuwste Hoet COSTUME-modellen zijn opnieuw hybride modellen. 

Deze keer werd het polyamide gecombineerd met een titanium onderdeel dat we voor het eerst ook aanbieden in een handgepolierde versie.  
Lokale hoogtechnologische productie en handwerk komen hier samen. 

Elk model is beschikbaar in combinaties van twee neusmaten met drie lensmaten.