Hoet COUTURE
Na 4 jaar onderzoek en ontwikkeling brengt Hoet 3D laser-geprinte brillen uit titanium op de markt, ‘made in Belgium’.

De 3D-techniek biedt een aantal ongekende mogelijkheden qua vormgeving en is bovendien - niet onbelangrijk - milieuvriendelijk. 
Er is amper verspilling van grondstoffen, er worden geen voorraden aangelegd en de bewuste consument gaat naar huis met een ecologisch, sociaal en ethisch verantwoord product.
 
De collectie is tijdloos-modern én mooi en bestaat momenteel uit 16 modellen, telkens verkrijgbaar in naturel of donkergrijs gecoat. Kwaliteit en comfort blijven steeds de basisvereisten.
De brillen zijn roestvrij en antiallergisch, licht, maar duurzaam en met een goede pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende neus- en glasmaatcombinaties en worden op bestelling gemaakt. Hierdoor kunnen ze ook gepersonaliseerd worden met de naam van uw klant.
Opvallend onopvallend en onopvallend opvallend.
 
 
Hoet Couture²
Een ingezette briljant, een uniek borduursel in goud- of platinadraad of een 18K goudinleg,  maakt elke Hoet Couture-montuur nog geraffineerder.

Door de combinatie van hightech en het vakmanschap van de juwelier wordt de bril zelf een juweel. 
Hoet COSTUME
Naast de exclusieve Couture-collectie in titanium en de groeiende Cabrio-collectie in polyamide, konden 3D-geprinte brillen waarbij beide materialen gecombineerd worden, niet uitblijven.  
De veren en de basis worden geprint in zwartgekleurde polyamide. Daarop komt een geprint voorstuk in titanium dat mat of blinkend kan afgewerkt worden. 
U1 en U2 zijn de eerste modellen die onder de categorie Hoet Costume vallen. 
Zoals altijd kregen deze brillen klassieke vormen (rond en pantos) maar zijn ze vernieuwend door de toegepaste technieken en de materiaalkeuze.